administrators Reply Quote

Answer : 4 70 kmph Explanation : Answer: D) 70 kmph Explanation: By car 240 km at 60 kmphTime taken = 240/60 = 4 hr.By train 240 km at 60 kmphTime taken = 400/100 = 4 hr.By bus 240 km at 60 kmphTime taken = 200/50 = 4 hr.So total time = 4 4 4 = 12 hr. and total speed = 240 400 200 = 840 kmAverage speed of the whole journey = 840/12 = 70 kmph.

Click here to see the full blog post