Answer : 4 120 km/hr Explanation : Answer: D) 120 km/hr Explanation: Initial speed = 80km/hrTotal distance = 80 x 10 = 800kmNew speed = 800/4 =200km/hrIncrease in speed = 200 - 80 = 120km/hr

**Click here to see the full blog post**

**last edited by**

A bus covers its journey at the speed of 80km/hr in 10hours. If the same distance is to be covered in 4 hours, by how much the speed of bus will have to increase ?

Answer : 4 120 km/hr Explanation : Answer: D) 120 km/hr Explanation: Initial speed = 80km/hrTotal distance = 80 x 10 = 800kmNew speed = 800/4 =200km/hrIncrease in speed = 200 - 80 = 120km/hr

**Click here to see the full blog post**