administrators Reply Quote

Answer : 2 Rs. 2200 Explanation : Answer: B) Rs. 2200 Explanation: He sold 4 cycles for Rs. 8400[It means each cycle price is Rs. 2100]And again he sold 3 cycles for Rs. 1900 eachIf he want to gain avg profit on each cycle is Rs. 320 per cycle.So profit for 10 cycles is @ Rs.320 is,10 x 320 = Rs. 3200He already got Rs. 1850 profit by selling 7 cycles.Now, remaining amount is 3200 - 1850 = 1350So from remaining 3 cycles we want to get Rs. 1350 profit ,1350/3 = 450so he must sell remaining 3 cycles at Rs. 2200 each one.

Click here to see the full blog post